Kontakta oss
Halvcirkel
Jobba hos oss

Lediga jobb: Servicetekniker sökes

Vi söker en ansvarsfull och engagerad resande servicetekniker med utgångspunkt i Stockholm.

Har du förmågan att snabbt sätta dig in i tekniska konstruktioner? Gillar du varierande uppgifter? Har du hög social kompetens? Då har vi jobbet just för dig! Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, motivation och arbetsglädje skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

Utförande av servicearbete, reparationer och nyinstallation på vår lyftutrustning hos kund främst i södra och mellersta Sverige.
Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos kund.
Viss montering av företagets standardprodukter.
Kundbesök och inmätning tillsammans med säljare.
Resor förekommer frekvent, mest inom Sverige men även utomlands.
I dina arbetsuppgifter ingår även att vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten.

Kravprofil

  • Tidigare erfarenhet från servicearbete.
  • Kunskap i pneumatik och mekanik samt ritningsläsning.
  • Strukturerad, disciplinerad, effektiv och serviceinriktad samt ha ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus.
  • Körkort för bil.
  • På mycket kort varsel kunna resa iväg på uppdrag.

 

Uppdragsbeskrivning

Som servicetekniker har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Nyinstallation, service, felsökning, reparation och underhåll av vår lyftutrustning ute hos våra kunder blir dina främsta arbetsuppgifter. Det kan även förekomma montering av företagets standardprodukter.
Du arbetar självständigt med stöd av ditt team. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service. Allt med kundens bästa i fokus.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och trivs när du får driva ditt eget arbete framåt. Du har en god anpassningsförmåga och ett flexibelt förhållningssätt då du samarbetar med kollegor för den gemensamma målsättningen att leverera kvalitet till kunden. Vidare är du en person som värdesätter förtroende och drivs av att vara en pålitlig person för såväl kollegor som kunder. Då du representerar företaget förväntas du uppträda professionellt och med en hög servicenivå. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är engagerad, driven, har ett stort tekniskt intresse och att du gillar att ta egna initiativ.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

 

Övrig information

Start: Snarast, enligt överenskommelse.
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse.

Ansökan: För att söka denna tjänst gå in på Bravura