Kontakta oss
Halvcirkel
Jobba hos oss

Lediga jobb


Junior säljkoordinator 

Publiceringsdag 23 nov

Nu söker Lifts All en säljkoordinator. Du erbjuds självständighet och en omväxlande vardag, samtidigt blir du spindeln i nätet i ett team med kollegor som arbetar inom företagets alla olika arbetsområden. På Lifts All värdesätts driv och initiativtagande i kombination med nyfikenhet och en vilja att lära.

Arbetsuppgifter

Som säljkoordinator på Lifts All stöttar du säljavdelningen i deras dagliga arbete. Du tar emot förfrågningar och beställningar via telefon och mejl, både från kunder utomlands och i Sverige. Med stöd från säljarna skriver du offerter och gör uppföljningar över samtal till kunder. Arbetsuppgifter kan dock förekomma inom olika områden och du får ofta rycka in där det behövs.

Vem söker vi?

Till den här rollen är det mer betydelsefullt vem du är som person, snarare än vad du gjort tidigare. Vi tror att du är en nyfiken, serviceinriktad person som trivs med mycket kundkontakt. Då Lifts All är ett mindre företag med varierande arbetsuppgifter är det viktigt att du är anpassningsbar, och samtidigt bra på att ta egna initiativ. Vidare är du ansvarstagande och strukturerad i ditt arbetssätt.

Läs mer och ansök hos First reserve