Kontakta oss
Halvcirkel
Hjullyft 75 kg

Hjullyft 75 kg

Produktförfrågan

Generell data

Maxlast: 75 kg

Styrning: proportionell styrning (PSH)

Egenvikt: 35 kg

Ytterdiameter hjul: 600-840 mm, 23,6-33 inches

Rotation av hjul: +/- 45°

Tilt av hjul: 90°

Media: tryckluft 6-7 bar

Artikelnr: 92-10019

Istället för att lyfta hjul och däck manuellt med en överhängande risk för personskador, kan Lifts All erbjuda en smart hjullyft – ett säkert och snabbt lyftverktyg. Med hjälp av hjullyften kan ett hjul vara monterat och klart på 10 sekunder!

Användaren står hela tiden bekvämt nära hjulet som manövreras med ledade handtag. Han eller hon bestämmer själv hur snabbt lyftet ska ske med hjälp av en kontroll. Hjulet kan både roteras och tiltas för att passa perfekt in i bulthålen. Det går även att finjustera positionen direkt med händerna på däcket, utan att använda kontrollen.

Lyftens greppfingrar är designade för att enkelt kunna justeras för att passa hjul och däck av olika storlekar, upp till 75 kg och mellan 600-840 mm. Justeringen görs i en handvändning av användaren själv, utan verktyg.

Medan manuell hantering är obekväm och inte minst skadlig för nacke, rygg, axlar och armar, är Lifts Alls hjullyft det perfekta alternativet. Användaren upplever genomgående en förbättring i såväl produktiviteten som den personliga hälsan tack vare gripdonets ergonomiska utformning. Arbetsgivaren å sin sida märker dessutom snart en positiv skillnad i sjukfrånvaron på arbetsplatsen.